Europa Conference League

Αντύπας: «Ιστορική αυτή η πρόκριση του Ολυμπιακού - Δεν ξεχνιέται ό,τι ζήσαμε χθες, μέχρι και ο πιλότος έβγαλε τρομπέτα»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα ο οποίος μεταφέρει τα όσα έζηαε χθες κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του ματς με τους πανηγυρισμούς όλων στην αποστολή.

Έχοντας πια ηρεμήσει(;) μετά τη χθεσινή επική πρόκριση του Ολυμπιακού ο Ηρακλής Αντύπας μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εντυπώσεις, εικόνες αλλά και το… ρεπορτάζ από την νίκη και τα όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα.

«Είναι ιστορική η πρόκριση αυτή. Ακόμη και με την Άρσεναλ ήταν 0-1, δεν ήταν 1-4 το σκορ του πρώτου αγώνα. Μένει στην ιστορία αυτή η ανατροπή», ανέφερε -αρχικά- και συνέχισε: «Η εφετινή σεζόν είναι μία σεζόν που δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα, και με βάσει αυτό κάποιοι λέγαμε… δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Φάνηκε όμως από τον τρόπο με τον οποίο μπήκε ο Ολυμπιακός στο ματς. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο μεγάλος Μεντιλίμπαρ έδινε συνέχεια εντολές. Έβλεπες στους παίκτες ότι ήθελαν να προηγηθούν νωρίς. Τα γρήγορα γκολ έδωσαν ώθηση και ειδικά όμως το δεύτερο ήταν αυτό που γονάτισε τους Ισραηλινούς. Είχαν ένα μικρό καλό διάστημα εκεί που κέρδισαν και το πέναλτι και άρχισαν να πιστεύουν και πάλι στην πρόκριση, αλλά εκεί ήρθε το 1-4. Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει υστερήσει. Ήταν ένα ματς που το έβλεπες ότι θα γραφεί ιστορία», τόνισε και ανέφερε σχετικά με τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος..»

«Τα όσα ζήσαμε δεν περιγράφονται. Δεν ξεχνιούνται ό,τι ζήσαμε. Η «γαυριάδα» στο απολυτό μεγαλείο της. Μέχρι και ο πιλότος στο αεροπλάνο έβγαλε κανονική τρομπέτα, αλά Ατίλιο».

Ακούστε τα όσα μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας με τον δικό του… γλαφυρό τρόπο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x